Uus tukka ja uudet kujeet

Kävin siellä kampaajalla ja kivahan tästä nyt sitten tuli. Oon tainnu osua ekalla käyntikerralla sellasen kampaajan luokse joka jaksaa miettii miten mun pyörteet pelaa. Tosin kyllä häntä nauratti ku mun etutukka taas kiehkuran voimalla sojotti laineen kautta suoraan kohti taivasta. Ihana oli kyll ilma ei siinä mitään, kovin vain kostea.

Rajattu uus tukka

Mietin ettei tää mun tukkatyyli sen naisellisemmaksi mee. Mut huoliteltu tää nyt todella on ollut. Leikkausväli tasainen joka toinen kuukausi. Vedellä ojennus joka aamu. Ainiih, oon tosiaan lähes täysin kemikaaliton ilmestys näinä aikoina.

Sen silmiä raastavan kokemuksen jälkeen en ole silmiäni meikannut ku kerran tai kaksi. Jätin myös shampoon pois ja shampoon myötä myös kaikki muotoilutuotteet. Dödöksi otin käyttöön kristallikiven.

Eikai hippiäisen pidä olla mehtäläinen.

Ostin itelleni elämäni ensimmäisen luonnonkosmetiikkatuotteet ja ajattelin alkaa testaan sitä jokapäiväisessä käytössä. Mascara. Onko hyvä mascara jokaisen naisen paras kaveri? Ainakin toiseksi paras. Laveran mascara lähti mukaan porvoolaisesta ekokaupasta. Eka käyttökokemus ok, mut aika vaisu. Saas nähä tuleeko meistä ystäviä.

DSC_0443

Minun mitättömästä meikkikokoelmasta löytyi yhteensä 4 eri mascaraa. Tuleeko nämä nyt sitten heittää roskiin? Minun luonto ei anna asioita heitettävän vain roskiin, mutta ei silmien meikkaus tarvikkeita voi toiselle antaakkaan. Ja itse en aijo niillä enään silmiäni ärsyttää ja vanhojakin taitavat jo kovasti olla.

Pitää ehkä tulevaisuudessa varmistaa että se yksi mascara on käytetty loppuun ennen ku talouteen uusi tulee, niin ei pois heittämisen tarvetta synny. Tahtoisin niin monessa asiassa järkeistää kulutustani, pärjäisimme niin paljon vähemmällä ja luonto kiittäisi. Oon viime aikoina lukenut paljon minimalismista ja karsinut tavaraa. Aihe kiehtoo, mutta en ole vielä oikein päässyt asiaan sisälle tai saanut aikaseksi toteuttaa. Kuinka paljon sinulla on esimerkiksi shampoo pullon jämiä? Käytä kaikki loppuun ennen ku ostat yhden uuden, siistiytyy varmasti kylppärikin.

DSC_0438Kävelin juuri muina miehinä peilin ohi, kyllä näky jälleen hämmästytti ja sai mut hymyileen. Tykkään taas tästä muutoksesta.

 

Terkuin Kaisa

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *