Se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle

Some villitsee enemmän kuin koskaan. Pienetkin asiat saa kohun aikaan. Toisia härpitään kun ovat mielipiteensä kertoneet. Oot rasista tai sitten et, ei ole olemassa välimuotoa leimaukseen. Tätä fitness buumia jälkeistä aikakautta voi jo ehkä tituleerata luonnollisuuden aikakaudeksi, jopa jo kiihkoksi.

Dietti toisen perään nousee parhaaksi kaikista, ylittää uutiskynnyksen ja leviää somessa. On hienoo että löydetään tavalle syödä, niin monta erillaista kaavaa ja nimeä.

Kun dietti toisensa jälkeen lihava ihminen kokeilee diettiä toisen perään, hän kasvaa aina vain suuremmaksi. Kun hän on kokeillut taas uuden ruokavalion ja jopa tohtii kertoa lähipiirissä että nyt aloitin tän ketunhäntädietin. Kun aikaa kuluu ja tämä dietin aloittanut ihminen palaa vanhoihin tuttuihin tapoihin ja lihoo yli aloituspainon. Selitys on, ettei tämä ketunhäntädietti sopinut mulle ja siihen nämä läheiset myötäilee ei kaikki dietit sovi kaikille.

ajatus

Tässä vaiheessa, kun tämä läheinen tarttuisi asiaan ja kertoisi, että niin, ei mikään mene toisella samanlailla kuin toisella. Ne olemme yksilöitä. Oppiminen ja kehitys tapahtuu yksilöinä, ei dietti ryhmissä. Kaikki päätökset ja hallinta on sinun pään sisällä. Sinun sisäinen puheesi joko huijaa tai ei. Mun ääneni on mahtava keksiin tekosyitä! siis ehkä paras kaikista.

Laihtuminen, on enemmän henkistä työtä, kuin mitä ruokavalion valintaa. Tietenkin perusteet terveelliseen elämään täytyy olla kunnossa, mutta meijän oma pääkoppa on sen kaiken avain. Se mutkikkain juttu, mihin ei ruokavaliolla voi vaikuttaa. Toisilla lähtee henkinen kantti rullaan mukana, tekemättä töitä sen enempää. Toiset vaatii itsetutkistelua ja se viimeinen kasti, jopa ammattilaisapua purkamaan oman päänsisäisiä kiemuroita. Anna itsesi onnistua.

Me olemme persoonia kaikki, ja se mikä sopii mulle ei välttämättä sovi sulle.

Terkuin Kaisa

ps. Minä en noista kaikenmaailman voimalauseista erityisemmin pidä, mikäli ne eivät ole yhtä hyviä kun tämä facebookista bongaamani, minkä lainasin tähänkin artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *