Postia PT:lle

Meinas herkistää ku tulin sulle tosta tavoitteesta jutteleen. Oon ollut vähän maissa nyt pari viikkoa.

Kyll toi painotavoite väkisinkin tuolla taustalla pörrää, kun se on lääkärin toimesta annettu. Tosin alkuperäsen painotavoitteeseen on 7,5kg päässä ja sinne mennään otin minkä tahansa tavoitteekseni nyt. Ennemminkin voitas juhlistaa jokaisen 10kg karistamista 🙂 Ei tavoitella.

Mut pitkän tähtäimen tavoite ei jotenkaan inspiroi mua tarpeeksi niin että se ois se motivaation voima. Vaikka tottakai nautin tästä hyvästä olosta, jaksamisesta ja hoikistumisesta.Niin voi määritellä tavoitteekseen hyvinvointia. Tai miten määritellään hyvinvointi. -30cm vyötäröltä on kans hyvä tähtäin, mutta kovin kaukana ja ei auta mua jaksaan olemaan päivittäin aktiivinen. Kaipais niitä näkyviä ja tuntumivia kannustimia. Melkeen tekis mieli keksiä joku liikunnallinen tavoite tai laji missä tahtosin kilpailla, mitattava kehittyminen motivoi.

Se vaa-an kyttääminen on välillä ollut niin sairasta. Herkästi tulee sen +200g kohdalla mieli aloittaa kitudietti, paasto tai vähintäänkin tehä suolihuuhtelu että se 200g lähtis heti. Ei se etten ymmärtäisi että normaali nestetasapainon tuoma vaihtelukin voi mun kokosella olla kaksikin kiloa vuorokaudessa, vaan se että se vaa-an lukena on aina ollut niin merkityksellinen että sitä pitää saada alemmas keinolla millä hyvänsä.

Mun mieli luulee että alempi paino on ainoa saavutus, ja sit ku ei onnistu. Tulee herkästi tilanne että kartan vaakaa ja aina aikasemmin oon tarpeeksi monen plussan jälkeen lyöny läskiks koko homman. Nyt en aijo, mut työtä on ollut pysyy jotenkuten järkevällä linjalla.

Ollu henkisellä kantilla aika kova kaks viikkonen. En tarkemmin osaa määritellä mikä täällä painaa, mut kovat menkat sai lapsettomuuden jyllään kierroksilla päässä ja tää pimeys synkistää entisestään. Ehkä tuo olkapääkin kipuilu harmittaa, mitä vain sitä yrittää nii ei tunnu onnistuvan kauheen helpolla.

Tällä menneelläkin viikolla on normiruuan päälle mennyt vähän suklaata, pari keksiä. Vaaka kammottaa, vaikkei siellä oo mitään kauheeta tulossa. Aikomus ens viikolla tosissaan ryhdistäytyä, ku muuten on vaara et lähtee ihan lapasesta kun oon yksin kotona.

Huomenna salille, jos sillä pää tuulettus.

ateria

Lukijoille ja muille seilaajille ja tietty Sakellekkin: En minä tämän huonommin ole huonoinakaan viikkoina syönyt. Yks toinen myytti laihduttamiseen on se että täytyy syödä mahdollisimman vähän. Neuvotaan käyttämään pienempiä lautasia ettei söisi niin paljon. Minä tarvisin isommat lautaset, että saisin pääaterioilla kaiken mahtumaan kyytiin. Ei hyvät ystävät yhtään vähempää, vaan laadukasta enemmän. Vähemmän kaloreita ei oo enään mun tavoite, vaan fiksumpia kaloreita.

Mikä sua motivoi? Mitkä ovat sinun tavoitteet?

Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *