Paluu arkeen

Kun lauihdutusblokkaaja on poissa kuvioista eikä postauksia kuulu on yleensä kaikilla tiedossa että nyt on repsahdettu. En ole viihtynyt aiheen parissa viime aikoina, eikä siksi ole jutunjuurtakaan löytynyt. Myös painoa on hiipinyt takaisin ja olo on kelju. Ihan varmasti kun olen elänyt lähes pelkästään herkuilla, epäsäännöllisesti syöden, valtavia annoksia ahmien. Vaa’alla en ole uskaltanut käydä, mutta siitä en aijo ottaa paineita.

 westons

Tekosyitä voisin keksiä loputtomiin, olin lomalla, sokeri koukuttaa, mies liikkuu huonosti, oli juhlia, oli vieraita, näin on ollut tapana tiettyjen ihmisten kanssa, kierre jäi päälle, ei buffassa voi syödä vähän. Tekosyitä kaikki. Minä itse olen vastuussa siitä mitä suuhuni pistän ja minkä verran. Minun itseni vastuulla on kaikki tämä, en voi sytätä syytä kenenkään muun niskoille.

pannukakkutalo

Olo tosiaan ollut tukala ja sen olon huomaa helposti verrattuna entiseen. Hirvittää miettiä että ennen tuo hirvittävä olotila on ollut mulle se normaali. Sen verran pepulleen on tullut syötyä että kuukautiskiertoni otti ja venytti itseään. Ruoka ei sula kunnolla. Kaasuunnun ja haisen. Kroppaa turvottaa ja se on kerännyt nesteitä niin ettei mikään vaate tunnu sopivan päälle. Naama on jälleen finnien peitossa.

pannukakku

Tästä olosta saakin sopivaa motivaatiota seuraavaan hetkeen kun mieli mua koettelee ja herkut puhuttelee. Tässä onkin uusia tuulia tulollaan lähiaikoina ja ehkäpä joku ulkopuolinenkin tulee tätä soppaa sorkkimaan. Siitä lisää myöhemmin.

muffinsit

Nyt on kuitenkin lomat lusittu ja paluu arkeen. Isäntäki sai kipsin pois ja hemmottelee mua joutessaan keittelemällä aamupuuron valmiiksi. Hääkuvankin sain vihdoin arvoiselleen paikalleen, koreisiin kehyksiin.

hääkuva seinälläNiin mä vaan tuota rakastan <3

Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *