Onnellisuus tekee musta hövelin

Eilen jo sain töissä huomata miten hyvä tuuli ja sisältä uhkuva onni vaikuttaa kaikkeen. Hetkeä aikaisemmin sanottu asia, ei enään muistunutkaan mieleen hetken päästä. Onnellisuus lahottaa mun pään. Osaan myös hienosti ignoorata toisten huonon tuulen, eikä se tartu kun olen hyvää tuulta täynnä. Nautin omasta olostani.

Liekkö ihan tutkittuakin, että onnellisena sitä tukeutuu liiaksi kuviteltuun turvan tunteeseen?  Jos leväperäinen ja huolimaton tyyppi onkin vain onnellinen? Meni asiat niin tai näin, niin onnellisella höntillä on hyvä olla. Ei sen tarvi turhaa stressiä napsia sieltä täältä, vaikka suorituskeskeinen yhteiskunta kun on jatkuvasti vaatimassa enemmän, nopeemmin ja paremmin. Ei munkaan  tarvii, koska oon onnellinen näin 🙂

Jari ja Mau

Tältä näyttää minun sohvaseurani tänään. Tai lähes joka päivä. Minä löydyn tuon peiton alta lämpimästä. Olen miettinyt julkaisenko kuvia miehestäni ja asiaa mietittyäni olen tullut lopputulokseen miksen. Onhan hän iso osa tätä vaimona olemista. Kyllähän noin komeeta miestä kehtaa julkisestikkin esitellä.

Mietin mistä mun onni koostuu. Eiliseen hyväntuulisuuteen oli varmasti hyvillä ja riittävillä yöunilla osuutensa. Mentiin torstaina todella aikaisin nukkumaan ja aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta nukkua tuhistiin 10 tuntia. Vitsi kun ois aina aikaa ja malttia painella aikanaan nukkumaan. Muuttuisiko sinunkin arkisi jos saisit riittävästi unta joka yö? Varmaan ainakin aamuissa sen huomaisi.

Häiden jälkeinen euforia tuskin laantuu koskaan. Sen imuun tää terveysintoilukin on saatu sysättyä. Blogi auttaa pitämään asian mielessä ja ihana huomata itessään tuloksia. Minun talvitakistani ei ole ennen ylin nappi mennyt kiinni, kun kakkoisleuka otti vastaan. Nytpä meni ja vitsi, pistäähän se sydämmen läpättään.

Myös mun mies ja elämäni eläimet mun päivittäisessä arjessani saa mut todella kiitolliseksi. Olen onnekas kun olen elämääni saanut jotakin näin ihanaa, pysyvää ja turvallista.

munakoisoherkku
Kuvaa klikaten löytyy resepti.

Laatuaikaa miehen kans vietetään usein keittiössä. Lauantain iltaruualle syntyi tälläisiä munakoisoherkkuja, olivat todella hyviä ja taas sydäntä lämmittää.

Miten teidän lauantai sujuu? Mikä tänään on teidän sydämmen saanut läpättään?

Rakkaudella Kaisa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *