Nujerra muutosvastarinta

Kyllä mua jännitti kun olin varannut käynnin kampaajalle. Kampaajalle sitten ala-aste iän. Aivanko tää ois maailman lopun päätös. Melkeen ahdistaa. Minun mieleni on vahvana rintamana, se kannattaa muutosvastarintaa.

minä

Mun takuista luopuminen oli iso ja vapauttava päätös. Alun perin tiesin, että itku tulee ku näkee tukan lyhyenä. Ehkä mä viel eheydyn ja kasvan. Muutosvastarinta nujerrettu.

Tuntuu kuin pala minua olisi riipaistu lattialle. Minussa ei ole enää mitään mielenkiintoista, en ole enää mitään kun minulla ei ole rastoja. En kuulu mihinkään joukkoon, en ole erikoinen ja jään yksin. En ole enää mielenkiintoinen. Olen aivan alaston.

minä 015

HuiHai, tänne on tultu elämään ja enhän aikonut enää toteuttaa asioita ajatuksella ”sitten kun…” mikä syy minulla on siihen, etten toteuttaisi asiaa nyt. Pelko. Todellisuudessakin tuntuu että hiukseni riistää minulta jotakin, muttei ne herranjestas ole minun koko identiteettini, ne on hiukset!

Piru vie on rohkeeta tehä tällainen muutos, varsinkin kun itse on niin epävarma. Uskon, että tämän avulla pystyn kehittään omanarvontunnettani ja itsetuntooni. Minä olen loistava ihminen riippumatta siitä miltä ulkoisesti näytän!

tukka pienempi

Ja sitä paitsi tää näyttää loistavalta! Kiitos Soul hair & beaty ja Miia Koivisto. Olen ylpeä siitä että rohkenen kantaa lyhyttä hiusmallia huonolla itsetunnolla ja tämä saattaa jopa nostaa itsetuntoani ja rohkenen näyttää hyvältä! Sisäisestikkin.

Kuinka monen muun itsetunto on rakennettu ulkonäöllisiin ominaisuuksiin? Jos sinulta riisuttaisiin kaikki, kantaisitko itseäsi arvokkaasti?

Onko kuitenkin niin, että riisuttu ja alaston itsetunto on se kaikista vahvin ja ainoa oikea itsetunto? Miettikääpä kohdallenne..

Rohkene sinäkin! Minä häädin peikkoni! – Kaisa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *