Naisellisuus jaloissani

Yleensä ei kannata päästää vaimoa yhteisen tilin kanssa kaupoille. Tuloksena voi olla pirunmoinen lasku ja vähintään yhet kengät. Ei vaan pidä paikkaansa minun kohdalla. Mulla on niin hullun mallinen jalka, ettei sopivia kenkiä jokaisella kauppa käynnillä löydy.

Tosin sitä jalan hulluutta on helppo käyttää syynä, että kengät itselleni ostan: ”Kerrankin kun löyty sopivat, niin pitäähän ne ostaa” . Tämä peruste käy myös aviomiehelle ja koskaan hän ei ole kieltänyt kenkiä ostamastakaan.

En ole shoppailuhimoiltani ollenkaan naisen tasolla. Eikai kaikki tykkää shoppailla hullun lailla vaatteita, kosmetiikkaa, kenkiä ja laukkuja. Olen lähinnä käytännönläheinen shoppailija. Ostan jos tarvin ja sen mikä on mukava ja käytännöllinen. Ostan yhen laukun kerrallaan ja se on yleensä niin kauan käytössä kun kestää ja sitten ostan uuden. Kengät kävellään loppuun ja sit kun jäljellä ei ole enään kuin lenkkarit, täytyy jotkut julkisuudessa käytettävät kengät hankkia. Vaatteet myös tulee hankittua tarpeeseen, viimeiset farkut kun kuluu puhki haaruksista, täytyy housukauppaan lähteä.

En ole varma, onko tämä minun shoppailutapani muodostunut tälläiseksi lihavuuteni takia. Jos mikään ei mahdu päälle tai näytä hyvältä, ei uusiin kuteisiin ole himoakaan. Isosisko on välillä hyvä innostaja, lahjaksi saadut hajuvedet ja yhteiset shoppailureissut pitää yllä jonkunlaista halua käydä kaupoilla. Odotan innolla muuttuuko minun ostoskäyttäytyminen hoikistuttuani, aivan varmasti jollain tasolla. Voi minun lompsa parkaani.

Isojalkaisen naiselliset kengät on harvassa. Tai minulla ei ole edes iso jalka, vaan lestiltään erittäin leveä. Korkokenkien pitäminen on ollut aina jotenkin niin tuskaisaa etten ole moiseen halunnut opetella. Onkohan minulla ollut aina vaan epäsopivat kengät? Vai johtuuko tämänkin ylipainosta? Laihtuvatko jalkani myös painon pudotessa? Aukeaako minulle mahdollisuus ostaa kengät mitkä haluan, vai täytyykö loppu elämäni tyytyä kenkiin jotka mahtuu?

Omistan vain yhdet kengät joissa on korkoa. Ja viime kesänä löysin ihan super naiselliseet remmikengät, nekin vaativat suutaria että se saatiin mun jalkaan sopimaan. Ne on ihanat ja tulee todella surku kun niistä aika jättää.

Balleriinat tullessaan toivat mun elämään helpotusta. Balleriinat sopii sekä arkeen ja juhlaan ja niitä on todella naisellisiakin. Kylläkin vähän tyttömäiseen tyyliin. Se on sellainen kenkätyyppi joka sopii yleensä aina myös mun jalkaan. Ei tarvi enään koko kesää crocseissa kulkea. Hävettää myöntääkkin, että olen niin mehtäläinen, että ihan julkisilla paikoillakin olen kesäkeleillä crocseissa kulkenut. Ei helteen turvottamiin kinttuihini muut mahtuneet!

En ole sukeltanut kenkäkauppojen maailmaan syvemmälle. Varmasti on Helsingissä useampikin isojalkaisille suunnattu kenkäkauppa. Mutten ole rohjennut sellaiseen jalallani astua. Joku päivä vielä. Jos sulla on minulle suositella kenkäkauppaa, niin kerro tietosi ihmeessä mullekkin.

kengät
On ne aika ihanat!

Ja mitä tekee parempivaimo ruuhkaisessa kaupassa vappuaattona. Sovittelee itselleen mitä muikeemman näköiset nilkkurit, joissa korkoakin on. Yllättävän hyvän tuntuiset jalassa ja kävellessä ja tästä ei juuri enään naisellisemmaksi kengät mene. Nyt omistan siis kahdet korolliset nilkkurit. Juhlat saa tulla!

Hyvää vappua!

Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *