Mulle kuuluu hyvää!

Salille tänään taas jouduin pakottamaan itteni. Mutta sielläpä sitten hymyilytti. PT oli toista ohjaamassa ja kysäsikin että mitä kuuluu. Mulle kuuluu hyvää, kiitos! Kuulemma naamastakin näki et parempi päivä ku viimeks ku salilla nähtiin. Viime kertainen ketutus tosin johtui kissan kusemista treenikamoista.

Mikä tämän valtaisan hymyn sitten toi naamallani. On paljon hyviä asioita. Pian alkava kesäloma kolkuttelee nurkilla. Oon myös saanut viime viikkoina viettää paljon aikaa kaukana asuvan siskoni kanssa. Hänen kanssaan on shoppailtu, hengailtu ja ihan vaan elämästä nautiskeltu aika kovalla sykkeellä. Vaatekaupassa oli jälleen mukava huomata miten useampi vaate istuu paremmin päälle. Ja housuista ois saanut sen pienemmän koon ostaa. (jäi ihanat housut ostamatta kun juuri minun tarvitsema koko puuttui, ja enhän mä herran jestas tässä vaiheessa liian isojakaan osta)

Aamulla kipaisin vähän ennenaikaisesti vaa-alle (maanantai on puntari päivä) ja paino oli kuin olikin humpsahtanut alaspäin. Oon ollu vähän tyytymätön viime aikaiseen toimintaani hoikistumista ajatellen ja vähän morkkistakin asiasta, että pilaan tämän kaiken nyt yhen juhannuksen tähden. Mutta vielä mitä, tässä laskeskelin että painoa on pudonnut reilun 700g viikkovauhtia, herkutteluista ja juhlimisista huolimatta. Olenhan syönyt useamman kerran ulkonakin. Tuohan on ihanteellinen tahti terveellistä ja pysyvää painonpudotusta ajatellen. En haluaisi että tulokset olisi yhtään tämän kovempia. PT mulle muistutteleekin ettei ne juhlapäivä herkuttelut merkitse kokonaisuudessa mitään, kun ne sadat muut päivät vuodessa ravitaan kroppaa oikein.

Treeni kulkee ja suunniteltu ruokavalio maistuu. Salilta lähtiissä olo on hyvä. Aina tekis mieli vähän fuskata. Mutta joka kerta yllätän itteni kun teenkin kaikki niin ku olen suunnitellu. Aina kun olen salipäivän päättänyt pitää, niin sinne mennyt. Kyllähän sen huomaa että jaksaa ihan erillailla! Ruoka on hyvää. Mä oon oikeestaan melko hyvä kokki. Mä en ole millään ihme dietillä, enkä nää nälkää. Ruokavaliossani on niin kovasti soveltamisen varaa, että käytännössä voin syyä ihan mitä vaan, kuhan vaan valitsee luonnollisia ja puhtaita raaka-aineita ja kattoo vähän miten paljon sitä lautaselleen lykkää. Laadittu ruokavalio on pirun hyvä ohjenuora, johon on hyvä palata aina kun epäilyttää meneeköhän nyt pahastikkin huti.

IMG_2392

Ihan niin hyvä mieli salin jälkeen tänään, että päätin vähän herkutella. Ostin litran herneitä ja söin ne kaikki! Elämä maistuu nyt just mukavalta <3 Vaikka touhuuminen välillä väskättää, niin ei haittaa.

Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *