Kaisa vieraalla maalla

Sain idean, että pitäähän tämän blogin ohella käydä katsastaa ensimmäistä kertaa naisille suunnatut kauneus ja muoti messut: I love me <3

Messuilla oli kaikenkaikkiaan aiheina kauneus, muoti, terveys, koru & kello ja luonnollisuus.

Rajattu messut

Terveys ja luonnollisuus oli aiheina sellaiset jotka erityisesti kiinnosti. Oli kiva nähdä mitä maailmalla on tarjota naiseudelle ja hyvinvoinnille. Oli mukava kierrellä messut läpi, kiitosta vain naisseuralleni. En ukko kultaa viitsinyt pakottaa mukaan. Sitten meitä olisi ollut kaksi väärässä paikassa.

Jotenkin jännitti tuonne mennä. Miten hullulta se kuulostaakin koska onhan nämä messut tarkoitettu kaikenlaisille ihmisille. Miksi lihava kokee ettei hän ansaitse muotia ja kauneutta? Miksi panostaa vähän, jos ei voi saada hyvän näköistä kokonaisuutta? Jännitys oli päällä viel messuillakin ja paikkaan kuulumattomuus kohisi korvissa, jätin lakkauttamatta kynteni, vaikka näin olin ajatellut.

Kaisa messuilla

Ei se auta kuin pienin askelin eteenpäin. Joskus minäkin olen tyytyväinen kokonaisuuteen. Nyt näihin pieniin yksityiskohtiin <3

Itseensä täytyy uskoa virheistää huolimatta.

Enemmän näistäkin messuista saisi irti, jos olisi jotenkin perillä kauneusalan tuotteista ja hintatasosta. Tarvisi jonkunlaisen hoidon tai tykkäisi teestä ja metsästäisi super foodeja. Olisi itse pitänyt tutustua enemmän etukäteen näytteilleasettajiin.

Helsinki Bodypainting Competition 2014
Helsinki Bodypainting Competition 2014

Sain toki paljon irtikin. Juteltiin mehiläisfarmarin kanssa (hunaja innostus sai uutta puhtia), käytiin kehonkoostumus mittauksessa,saatiin ryhti neuvoja, ihailtiin bodypaintingin tuotoksia ja maisteltiin paljon eko juttuja, lähinnä spelttisiä ja kaakaon kaltaisia.

Kyllä aijon mennä toistekkin. Jos sitten jo tuntisin kuuluvani kauneudesta kiinnostuneiden joukkoon.

on inhaa olla epävarma -Kaisa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *