Blogin jatko

Olen joutunut tässä miettimään, vieläkö minulla on teille annettavaa. En oikeestaan luomisen tuskaa koe, vaan aiheet laahaa samaa rataa. Tuntuu että tekstit toistaa itseään, elämä jatkaa raiteillaan, jutut arkistuu, tekstit tylsistyy.

Kuitenkin saan kommenttia, kuinka jotakuta harmittaa etten oo blogia päivittänyt. Ja törmänny viime aikoina useisiin satunnaisiin ihmisiin jotka tunnustavat päätyneet lukemaan juttujani. Näitä siis luetaan, kaivataankin ja ehkä mulla on vielä sanottavaakin.

Samaa tasaista rataa elämä rullaa. Painoa en oo kytännyt ja se tuskin on juuri muuttunutkaan suuntaan tai toiseen. Saliharrastus on tullut jäädäkseen ja PT kulkee mukana edelleen. Hevosharrastus oottaa tuulta purjeisiin, mielessäni edelleen. Työt maustuu lomailun jälkeen taas. Ja yritän keskittyä ensitäs enemmän tähän hetkeen. Onnellisuuteen nyt ja tässä. Henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon.

Kävästiin tosiaan jälleen lataan akkuja tuolla intian valtameren aalloissa. Tein elämäni siisteimmän ja rankimmat urheilusuorituksen siellä. Huomasin että polarin sykettä mittaavaa fitness ranneketta en ole kaivannut matkan jälkeen käteen, mietinkin, mitä se vuodessa mulle antoi.

Kovasti on tulossa lähipiiriin vauvoja jotka minun mieltäni vähän höykyttää. Arvon tuntemuksiani lapsettomuuden suhteen, onko se lapsi todella mun suurin unelma. Kuitenkin arpomisesta huolimatta aijomme osallistua lapsettomien yhdistyksen, parisuhteen voimalauantaihin.

Näistä ainakin tulen teille kertomaan lisää lähiaikoina. Ole siis kuulolla.

IMG_3772’Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *