Ihka oma SUP lauta ja yhteinen harrastus

Niinhän siinä sitten kävi etten mä malttanut olla lautaa ostamatta. Ja meillehhän niitä tuli kaksin kappalein, minulle ja miehelleni.

Kaisa ja supTuon laudan vieressä on oiva ottaa kuvia. Minäkin näytän pieneltä noin valtavan kapineen kanssa, ja tuollain kuva otettuna se myös peittää kaikista kriittisimmät mahakummut 😀

lehmät ja sup

Jos materiasta ei tuu onnelliseksi, niin mikähän tää tunne sitte on? Meillä oli aivan ihastuttava iltalenkki vetten päällä. Meijän suppaus maisemat on tässä lähimailla huikeita, ja lähin rantautumispaikka löytyy vain kilsan päästä kotoa. Eikä me ees tapeltu rakkaani kanssa. Mitenköhän tää laji vie mennessään? <3

Oikein tarkkaan jos kuvaa katsoo, näkee siellä ammut laitumillaan.

sup lepääMatkaa ja aikaa hirmu hankala mitata, kun kelloa ei tullut kummankaan katsottua. Noin tunteroinen melotttiin ja matkaa varmaan 2,5km verran, ihan huomaamatta ja nautiskellen. Vakaata ja rentouttavaa menoa oli tää touhu, ainakin näissä olosuhteissa ja näillä laudoilla.

tigiKyllä tän reissun kokemuksella uskallan sanoa että kyllä varmasti ollaan mukana full moon supissa, jos vain ollaan maisemissa. Hassua, että tykkään tässä lajissa ihan kaikesta, jopa näitten starboard merkkisten lautojen logosta.

Nähdään vesillä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *