Hyvää uutta vuotta!

Kirjotin ihan miljoona alkua, ihan tosi monta ajatusta vuodesta 2016. Jokanen teksti alko toistaan itseään, kuulostaan typerältä. Emmä uskonu että kukaan saa kiinni tästä mun yltiö positiivisesta hehkutuksesta, vaikka elämässäni ei oo mitään suuria mullistuksia. Kaheliksi viel ajattelisivat.

Mutta heih, oonhan Kaisa ja tänään 28vuotta, ja pikkasen kaheli! En kaivannut syntymäpäivilleni kermakakkua vaan menin ja tein hyvän salitreenin. Se joka ois tätä minulle ehdottanut vuosi tai kaks sitten, oisin haukkunut kaheliksi! Vuosi 2016 toi minulle uuden harrastuksen, treenaamisen ja mä nautin siitä täysin rinnoin! Hihkun iloa siitä, ettei saliharrastus ole minulle vaan hetken innostuksen pikkupyrähdys pienemmän vaakalukeman toivossa.

Oon nostanu pääni pensaasta ja alkanut elää. Oon ottanu omaan hallintaani monia asioita elämässäni. Ei sillä että olisin aikaisemminkaan ollut mitenkään hukassa, oon vaan antanut asioitten mennä enemmän omalla painollaan.

Koti on siistiytynyt minun tutustuessani Marie Kondon sanomaan iloa tuottavista tavaroista. Koti on jo lähellä sitä rauhanpesää mitä sen haluan olevan. Ajatus tuntuu levinneen kaikkeen muuhunkin kun tavaraan. Olen priorisoinut tekemisisiäni, haalinut iloa tuottavia ympärilleni ja panostanut siihen mitä elämääni todella haluan. Ei mitään kauheen radikaalia, mutta jo ajatuksen tasolla muutettuja asioita.

Tervetuloa uusi vuosi. Jännityksellä odotan mtä vuosi 2017 tuo tullessaan. Ihan hippasen pelottaakin. Paljon kiteytyy tähän facebookissa tekemääni päivitykseen. Tuota intoa on päiväni nyt täynnä ja hevosten paluu elämääni jännittää, miten pahoin se vie mennessään <3

heppailoa

Ylittäkää itsenne vuonna 2017. Nauttikaa joka päivästä. Elkää murehtiko turhia, vaan toimikaa ja toteuttakaa unelmia. Jokainen hetki on ainutlaatuinen. Sinä olet ainutlaatuinen!

Rakkaudella Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *