Haluun oman SUP laudan

Taisin jo jossain kohtaa mainita, että kävimme menneenä kesänä kokeileen suppausta. Tykästyin kovasti lajiin ja tarkotus ois tälle kesää päästä meloen useamman kerran vesille. Ois ihanaa ku olisi oma SUP lauta. Niitä tosin tarvisi olla kaksi, ettei yksin tarvitsisi harrastaa. Ja kahden laudan kustannukset meloineen ja kuljetustelineineen ei ole aivan halpa homma. Varsinkaan kun näyttöä käyttötarpeesta ja aktiivisuudesta ei vielä ole.

SUPpaus (Stand Up Paddle) on melontaa seisaaltaan sellaisella surffilaudan näköisellä kapineella. Kotoisin vissiin jostain päin Havaijia ja tällä hetkellä hotjapop koko homma. Ne sit harrastaa kaikkee mahdollista siin laudan päälle, joogaa ja muunlaistakin kuntoilua ja ne on vieneet nää laudat jo uima-altaisiinkin. Hassua.

Tahtoisin osallistua tähän tällaiseen tapahtumaan ku FULL MOON SUP 2015. Taitavat vaan vuokralaudat olla aika kiven alla kun halukkaita lähtijöitä on pilvin pimein. Kuva lainattu tapahtuman facebooksivuilta. Tapahtuman järjestää SUP finland.

Full moon sup

Ehkä vielä joku kesä pääsen moiseen mukaan. Ehkä tää buumi menee ohi, ja saan joku kaunis kesä halvalla käytetyn laudan. Ehkä teenkin heräteostoksen ja hankin laudan huomenna, farmarin katolle vain telineet ja laudan hakuun. Tulisiko sitä lähdettyä vetten päälle aktiivisesti? Niin usein,  että oman laudan omistaminen olisi järkevää? Pitäisköhän mun ottaa tälle kesälle tavoite, tietty määrä SUPpaus kertoja, niin ensi kesälle ostan itselleni oman laudan. Mikähän määrä ois riittävä?

Tosin jos miettisin, mun pyörän käyttökertojen määrää viimeiselle 5 vuodelle, ei minun olisi järkevää omistaa pyörääkään ja meillä niitä on kolme. Pyöräily innostani kerron toisella kertaa enemmän…

Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *