Maksanko personal trainerista turhaan?

Oon joutunut välillä miettiin, maksanko Personal treineriä turhaan? Eikö vain ohjeet riittäs? Teetättäisin ohjeet ammattilaisella ja tehä toteuttaisin itsenäisesti. Kyllähän mulla itsekuria sen verta on että salille itteni kampeaisin yksinkin. Minä itse itse itse-tyyppinä tahtoisin kaiken aina ja vain tehä itse. Mä en myöskään ole tyhmä, etteikö tämä projekti vois itsenäisesti onnistua. Mutta nyttenkin: Itse tämän työn kuntoni ja laihtumiseni eteen teen. Omat valinnat mitä käsi sinne suuhun työntää, oma on päätökseni noudattaa annettuja ohjeita. Oma päätös kammeta itseni sinne salille. Oma halu voida paremmin. Ei se hitsin personal treiner mulle näitä asioita rahalla taio. Kannattaako tuesta näihin päätöksiin maksaa? KYLLÄ VAIN.

Voi piru ku olikin hyvät treenit tänään. Käyn osan kerroista itsenäisesti salilla ja joka toinen viikko PT:n kanssa. Kyllä vain on nyt niin että tänään jälleen karisi viimeinenkin tarve epäillä, kannattaako tästä maksaa. Maksaisin vaikka tuplaten et tää jatkuis näin auvoisana 😀 (elkää kertoko tätä Sakelle). Homma nousee aina just uudelle levelille kun mietin et pärjäisin yksinkin/mistä mä maksan. Mun PT on kyll tukena syömistenkin kans hyvin, kuulolla aina ja kriiseissä läsnä. Mä maksan siitä että mua kuunnellaan, ei tarvi kavereitten pelkkiä ruokakriisejä kuunnella. Mulla on tyyppi, joka ratkoo mun ongelmat sitten kun on vaarana heittää hanskat tiskiin ja mun ei tarvi ite yhtään jahkailla. Riittääkö tää? Onko nyt hyvä vaje? Voinko nyt tehä näin? Kaataako tää koko homman? Pitääkö mennä tiuhempaan salille? Riitänkö minä ja se että teen parhaani?!

Kun alotettiin 6viikkoa sitten, veti mulle suunniteltu treeni mun kintut niin piippuun, että ankkana vaapuin monta päivää. Treenikunto on siitä kehittynyt hurjasti. Ja tänään vissiin näytti meno hippasen liian kevyeltä. Eiku painoja lisää ja johan oli taas treenin kovuus taattu. Kaiken kuitenkin sain tehtyä, vaikka ilman vieressä seisojaa olisin ehkä hippasen pidemmät tauot pitänyt.

sykkeet

Ei multa löydy omaa sisäistä ääntä joka noin hurjan positiivisesti uskoo muhun! Ainakaan se ei puhu kovin kauniisti kannustaessaa. Nyt kun on Sakke tälleen kuvioissa, on se nurjertanut mun pään sisäisenkin äänen. Ja mä hitsi vie uskon itteeni! Ja Sakke uskoo muhun ja mun kehittymiseen. On kova tuki tässä tekemisessä. Tää homma ois paljon paljon negatiivisemmalla kaijulla, jos itsekseni pakertaisin.

Oon niin fiiliksissä! En uskaltanut juhannuksen nautiskelujen jälkeen mennä vaa-alle. Varmasti vaakaa turvottaa mun herkuttelut. Mutta PT tätä kysellessään meinas et hitot vaa-asta ku naamasta näkee et kahdessa viikossa on taas tapahtunut, että mennä vaa-alle vasta ensi viikolla taas. Siinä taas mielessäni hihkuin.

Olin myös työkaverin kanssa shoppailemassa. Ja yhtä ihana kuosista paitaa ei ollut mun koossa. Piruuttani sovitin pienempää että paljosta jää kiinni. Ainoastaan tissien kohdalta nappi pullotti! Sehän lähti mukaan ja muutaman kilon päästä istuu ku nakutettu <3

Siis 6 viikkoa yhteistä taivalta takana. Ja vielä tälle erää 3 viikkoa lisää. Ja voipi olla että tätä palvelua oon valmis maksamaan pitempäänkin.

Hyvä olo. Hyvä mieli. Hyvä minä. Ja kiitos Sakke- Sari Vainio.

Terkuin Kaisa

Ps. Yritin juhannuksen jälkeen käydä vaakalla, mutta en antanut digitaalisen vaa-an numeron lopettaa arpomistaan, niin kamalia se näytti. Pidän siis kiinni siitä mitä se näytti ennen juhannusta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *