PT tapaaminen, suppausta ja piksuongelmia.

Kävin PT:ni kanssa tulevan saliohjelmani läpi. Ja voin vaan kuvitella miten tuo kyykkääminen tulee tuntumaan kintuissa kun pääsee ihan sarjoja tekemään. Nyt vaan kokeiltiin ja jo nyt reidet tukossa, ohjeilla menee treeni oikeeseen osoitteeseen ja on tehokasta. Ohjeitten mukaan kun syön, syömistä tulee hirmusen paljon. Siis niin paljon, ettei annos aina lautaselle mahdu. Ei siis taija olla pötyä että syömällä laihtuu. Tosin eihän meillä viel oo laihtumisesta tietoakaan, kun vasta alotellaan. Lähtömitat ja kuvat otettiin. Saatan niitä teillekkin sitten raotella projektin loppusuoralla.

IMG_1920

Nyt on ollut mahtavat kelit ulkoilla. Ja eritoten tuulet olleet suotuisat suppailuun, tai miten sen sanoisi 🙂 Tuulettomat. Oltiin ekan kerran vesillä lauantai illalla. Voi että kun taas jännitti tuo touhu niin pirusti. Viime kerran melomassa ollessa tupsahdin jorpakkoon, ja miten sitä voikin nyt pelätä niin hirveesti. Eihän se ole kummempaa kuin että pulahtaisi uimaan. Kauden eka pystyyn nousu sai aikaan melkoiset sykkeet, ihan pelosta ja jokaista lihasta jännittämällä sykkeet kolisi 170 tietämillä, hetken verran. Enhän mä ees treenatessa saa sykkeitä noin korkeelle.

Käytiin tänään toisen kerran vesillä, katsastaan uus paikka Tervajärvi. Nätti paikka. Kesämökkien ympäröimä pieni järvi. Ympäri melomiseen meni vajaa 40 min, kiva pikku lenkki. Tällä kertaa touhu oli rentoa, ja teki mieli ihan tarkoituksella pulahtaa. Jos sitä ens kerralla lähtis uimakamppeet päällä vesille.

tervajärvi 2

Itseasiassa tahtoisin mennä piksuissa, mutten ainakaan noin kansoitetulla järvellä taida kehdata. Toisekseen mun piksuista irtoo pinkkiä väriä, jätin aika näkyvät terveiset kerran yhden hotellin valkosiin lakanoihin kosteilla pikineilläni. En tahdo lautaani sotkea. Mistä löytäisin tarpeeks suurella ympärysmitalla olevia piksuja? Yleensä kun tahtoo isoja kokoja, on myös kupit valtavia, ja minähän hukun niihin. Pienet tissit ja iso nainen.Vissiin harvinaista ku ei mulle meinaa alusvaatteita tai pikineitä löytää. Joku tyylitieturi sais muutenkin lähtee mun kans shoppaileen. Et sais mun vaatekaapin jotenkin siedettäväksi.

Terkuin Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *